Sunlife

Semesterboende Kaş Turkiet

Flygtransfer & Biluthyrning

 

Vi rekommenderar och erbjuder flygtransfer, dörr till dörr service i samband med en bokning av en villa eller lägenhet i Kaş. Vid bokning av flygtransfer står chaufför och bil och väntar vid ankomst till flygplatsen, med skylt med erat namn och villans namn. Chauffören hjälper till med baggage och svarar på eventuella frågor ni har.

Ni åker sedan direkt från flygplatsen till den hyrda villan, med stop för fikapaus och toalettbesök om så önskas, och från villan till flygplatsen vid hemresa. Detta är det absolut smidigaste och bekvämaste sättet att ta sig till Kaş på.

Priserna är i £ Gbp. Alla fordon har AC och körs av professionella chaufförer med försäkringar och gällande dokumentation. Barnstol tillhandahålls vid förfrågan.

 

SPS Airport Transfers

Låg Säsong 16.10 - 30.6 Hög Säsong 1.7 - 15.10

DLM 1 - 3 pax ( Car )

65£

70£

DLM 4 - 8 pax ( Minivan )

103£

112£

DLM 9 - 15 pax ( Minibus )

125£

135£

AYT 1 - 3 pax ( Car )

68£

74£

AYT 4 - 8 pax ( Minivan )

111£

121£

AYT 9 - 15 pax ( Minibus )

140£

151£

DLM = Dalaman - Kaş enkel väg          AYT = Antalya - Kaş enkel väg

Hyr bil och kör själv

Alla större biluthyrningsfirmor, plus ett stort antal lokala uthyrningsfirmor finns representerade på både Antalyas och Dalamans flygplats. Bestämmer ni er för att hyra bil rekommenderar vi att ni bokar bilen i god tid innan avresa, via internet hittar du enkelt alla större uthyrningsfirmor och kan jämföra priser. En som vi själva använder ofta, och har goda erfarenheter av är:  www.economycarrentals.se

Väljer du att själv köra bil från Antalya följer du skyltar från flygplatsen mot Kemer och Kumluca, därefter Finike, Demre och slutligen Kaş. Väg D400 tar dig hela vägen från Antalya till Kaş, och kör du dagtid får du en oförglömlig upplevelse då en del av sträckan anses vara en av dem vackraste i Turkiet.


Visa större karta

Väljer du istället att köra bil från Dalaman följer du även då väg D400 som tar dig raka vägen till Kaş, fast då i motsatt riktning. Från Dalaman följer du först skyltar mot Göcek och Fethiye, därefter Kumluova, Kalkan och slutligen Kaş. Sträckan från Dalaman till Fethiye bjuder på resa i höga berg och dalgångar, och är en spännande resa i sig, sista biten från Kalkan till Kaş skryter återigen med att vara en av Turkiets vackraste kustvägar. Här gäller det att hålla ögonen på vägen, då utsikten på många ställen är helt bedårande.


Visa större karta

Alla vägar leder till Kaş......:-)


Visa större karta

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)