Sunlife

Semesterboende Kaş Turkiet

Sunlife Seaview Appartment

                 

 Sunlife Seaview översikt                    

 Priser 2015

1:e mars - 31:e maj

1:e juni - 30:e sept

1:e okt - 30:e nov

4 200 sek

6 000 sek

4 200 sek

 

 BOKA DIREKT     SE KALENDER & TILLGÄNGLIGHET     BOKA DIREKT

 

Beskrivning

Casa Sunlife är en ny och modern lägenhet som blev färdigställd under hösten 2011, och som ligger naturnära och vackert på ett sluttande berg ca 0,5 km från havet. Lägenheten är en av tre i ett trevåningshus, och förfogar över hela översta våningsplanet, och erbjuder en fantastisk och hänförande utsikt från 3 väl tilltagna balkonger. Lägenheten är på 110 kvm, och består av 3 sovrum, 2 badrum, hall, kök och vardagsrum. Panoramafönster som ger ett generöst ljusinsläpp, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar ännu större rymd, dessutom flyter balkong och vardagsrum ihop och bildar lägenhetens naturliga och centrala samlingsplats. Genomgående modern och hög standard,en exceptionell utsikt, och närheten till havet och Kaş stad gör detta till ett semesterboende utöver det vanliga, perfekt för familjer och sällskap på upp till 6 personer.

gopr0798.jpg

 Sovrum

Badrum/toalett

Kök

Grovkök

Vardagsrum/allrum

Balkonger

Städning/handdukar/Linnen/Service

Faciliteter

Boende anmärkning

Tillgänglighet

Pool, strand & hav

Bada kan man göra från någon av dem många bryggorna på strandvägen bara några minuter från lägenheten med bil, eller den vackra stenstranden Büyük Cakil, även den endast några få minuter från lägenheten med bil eller vespa. En av Turkiets vackraste och mest fotograferade stränder Kaputas nås enkelt med bil på ca 20 min, och ytterligare 10 min bort ligger Turkiets längsta sandstrand Patara.

Resa Hit

Bil rekommenderas för att utforska omgivningarna runt Kaş, men det går även bra att ta den lokala bussen som går varje  halvtimma under sommaren, och som lätt tar dig fram och tillbaka mellan Kaş och lägenheten, och mellan Kaş och sevärdheter som Kaputas, Patara och Kekova.

Avstånd

Sunlife Seaview ligger ca 2 minuters bilfärd från Kas stad/centrum, 20 minuter från/till Kaputas strand, 25 minuter från närmaste grannstad Kalkan, och ca 30-35 minuter från Patara strand.

 

BOKA DIREKT     SE KALENDER & TILLGÄNGLIGHET     BOKA DIREKT

 

Sunlife Seaview Appartment. Fotogalleri 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)