Sunlife

Semesterboende Kaş Turkiet

Karta Till Casa Sunlife

 

Här är en detaljerad karta som vi tror och hoppas ska hjälpa er att på ett enkelt sätt hitta fram till ert semesterboende. Det är egentligen inga konstigheter, raka vägen från Antalya flygplats mot Kemer, och väg D-400, därefter Kumluca, Finike, Demre och slutligen Kas.

Det är först när ni når fram till Kas som det kan bli lite knepigt med alla smågator, och avtagsvägar, men som du ser så kan man zooma in och komma ner på gatunivå, och på så sätt se namn på gator och vägar.

När ni närmar er Kas, så består dem sista kilometrarna av en lång nedförsbacke där man till slut når en rondell med skyltar mot Kas centrum ( Sehir Merkezi ). Ni skal dock inte åka ända ner till den här rondellen, utan ni ska ta till vänster ett par hundra meter innan rondellen, in på gatan som heter " Eski Antalya Cad ", som du ser på kartan. Väl inne på Eski Antalya Cad är det sedan inga problem att hitta, följ bara vägen ett par hundra meter uppåt, och ta till höger där gatan 4. Sokak går brant neråt, och ni ser en lekplats på vänster sida. Direkt efter den branta lilla backen kör ni rakt fram i korsningen, in på gatan 1. Sokak.

Lägenheten ligger i slutet på gata 1.Sokak, kör tills vägen tar slut och går över till grusväg, ni ser lägenheten på vänster sida, med två parasoller på balkongen, 1 gul och en blå, dessutom finns en banderoll i mitten på räcket med texten " SUNLIFE " Din plats i solen. Går inte att missa....:-)

 


Visa större karta

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)