Sunlife

Semesterboende Kaş Turkiet

Bekvämt boende i en lyxig stor villa .......

 

  

Villan är en av dem största på Kaş Peninsula. En lyxig villa, fullt luftkonditionerad, med 5 sovrum, 4 badrum, vardagsrum med ett väl tilltaget bibliotek, kök & matplats med stort ljusinsläpp och 5m takhöjd, dessutom finns ett spelrum med sällskapsspel, wii-konsol & internet.

Villans stora terrass och poolområde erbjuder avkoppling och är med sin fantastiska utsikt över hav & natur en perfekt plats för sol & bad. På kvällarna kan middagen intas i lugn o ro vid middagsbordet på terrassen, och den fantastiska solnedgången avnjutas.

I kombination med pool & terrass finns en liten elegant, skuggad gård med växter och blommor runt omkring, perfekt för en fika eller ett glas vin. Bekvämt beläget på Kaş peninsula, ca 6 km från Kaş centrum, och i direkt anslutning till vägen där det går att ta lokalbussen var 30:e minut under sommaren. Strand och hav är närbeläget, och en ca: 5 minuters promenad tar dig direkt ner till medelhavets turkosa vatten.

gopr0192.jpg

                    

                 

                 

 

Beskrivning

Villa Bajak är en av dem största villorna på Kaş Peninsula. En lyxig villa, fullt luftkonditionerad, med 5 sovrum, 4 badrum, vardagsrum med ett väl tilltaget bibliotek, kök & matplats med stort ljusinsläpp och 5m takhöjd, dessutom finns ett spelrum för barn o ungdomar med sällskapsspel, wii-konsol & internet. Villans stora terrass och poolområde erbjuder avkoppling och är med sin fantastiska utsikt över hav & natur är en perfekt plats för sol & bad. På kvällarna kan middagen intas i lugn o ro vid middagsbordet på terrassen, och den fantastiska solnedgången avnjutas.

I kombination med pool & terrass finns en liten elegant, skuggad gård med växter och blommor runt omkring, perfekt för en fika eller ett glas vin. Bekvämt beläget på Kaş peninsula, ca 6 km från Kaş centrum, med 2 garageplatser, och i direkt anslutning till vägen där det går att ta lokalbussen var 30:e minut under sommaren. Strand och hav är närbeläget, och en ca 10 minuters promenad tar dig direkt ner till medelhavets turkosa vatten.

- See more at: http://www.sunlife.se/villa-bajak#sthash.u2G9ZMKo.dpuf

Villa för 10 personer ( 8 vuxna, 2 barn )

  • 5 Sovrum, 4 badrum, kök & matplats/lounge, vardagsrum,bibliotek & allrum
  • Privat swimmingpool, stor terrass med solsängar/parasoller & havsutsikt
  • Familjevänligt med trådlöst internet Wi-Fi, Wii-konsol & spelrum
  • Bekvämt beläget på Kaş Peninsula, nära hav & badbryggor, ca 5 min från centrum
- See more at: http://www.sunlife.se/villa-bajak#sthash.MRk4JWWT.dpuf
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)